Д О Б Р О Д О Ш Л И

 

Испод саме планине Букуље, окружен шумом, на надморској висини од 396 м налази се ресторан „Ловачки Рај“ у потпуности изграђен од дрвета. Ресторан је са радом почео 09. Августа 2007. године и већ дуги низ годин пружа своје услуге бројним задовољним посетиоцима.

У летњем периоду “Ловачки Рај“ одликује мирис разноврсног шумског дрвећа, цвркут птица, мирис планинског цвећа и свежег ваздуха. A испод самог ресторана налази се мини животињски врт. У зимском периоду пуцкетање ватре из камина враћа нас у добра стара времена.

Наша куниња нуди разноврсна јела од дивљачи, а љубазно особље је ту да испуни Ваше жеље. У менију се налазе јела од дивље свиње, јелена, муфлона, фазана, препелица…. Сва храна је припремљена на традиционалан начин: домаћи хлеб из фуруне, месо испод сача, кувани купус у земљаном лонцу. Храна се послужује у керамичком посуђу ручне израде.

Јединствена и непревазиђена храна од дивљачи из кухиње и сушнице буди сва чула. Мирис домаћег хлеба из фуруне је нешто што треба доживети и пробати. Домаће ракије од шљиве, дуње и кајсије, домаће вино од старих сорти, домаћи природни сокови, враћа вам снагу и буди љубав у вама. „Ловачки Рај“ се не може описати и сликом приказати, он се мора доживети.

„Ловачки Рај“ нуди могућност организовања различитих садржаја и догађаја, за 60 особа у зимском, и до 80 особа у летњем периоду.

У нашем ресторану можете организовати пословне ручкове, туристичке меније, рођендане, новогодишње прославе, прославе 8. марта и сва друга весеља, славља и пословна окупљња.

Частите себе и доживите „Ловачки Рај“!

Ресторан "Ловачки рај"
Војводе Путника 107а
Аранђеловац, Србија

GPS:
44.2978267
20.5485395

+381 34 537 537
+381 64 27 28 186

Радно време
11:00 до 23:00